Malibu C -tuotteet


 


Kävimme koulussa läpi Malibu C:n tuotteita, ja tämä postaus sisältää tietoa tuotteista ja niiden käyttötavoista.


Crystal Gel

Kuvahaun tulos haulle malibu c crystal gel
Käyttötarkoitus:
Syväpuhdistava geeli

Käyttö:
Sekoitetaan nokkapulloon 1 pussi Crystal Geliä ja 60ml vettä, jolloin tuotteesta tulee geelimäinen. Shampoopesun jälkeen tuote levitetään hiuksiin puristellen, annetaan vaikuttaa 10-45 minuuttia lämmössä, jonka jälkeen pesu shampoolla ja huuhtelu. Erityisen hyvä käytettäväksi ennen kemiallista käsittelyä.

Huomioitavaa:
Ei suositella valkoisille tai värjäämättömille hiuksille.




Miracle Repair
Kuvahaun tulos haulle malibu c miracle repair




















Käyttötarkoitus:
Vahvistava, kosteuttava tehohoito

Käyttö:
Levitetään pestyihin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Jos erityisen huonokuntoiset hiukset, voi käyttää lämpöä tehosteena ja vaikutusaikana silloin 5-10 minuuttia.

Huomioitavaa:
Ei suositella käytettäväksi ennen kemiallisia käsittelyjä. Tuote on 100% vegaani ja parabeeniton. Sisältää kasvipohjaisia proteiineja ja provitamiini B5:sta.

Direct Dye Lifter DDL
 Kuvahaun tulos haulle malibu c ddl
Käyttötarkoitus:
Suoravärin poistaja

Käyttö:
Sekoitetaan ei metalliseen kulhoon 1 pussillinen tuotetta + 90ml 3/6/9% hapetetta. Levitetään siveltimellä hiusosioihin, ja annetaan vaikuttaa enintään 45 minuuttia. Pestään shampoolla ja huuhdellaan.

Huomioitavaa:
Ei saa käyttää metallipitoisilla värituotteilla värjätyille hiuksille. Ei sisällä ammoniakkia, formaldehydiä, gluteenia eikä parabeenejä.

Color Pigment Remover CPR
 Kuvahaun tulos haulle malibu c color pigment


Käyttötarkoitus:
Värinpoistaja

Käyttö:
Tehdään juuri ennen vaalennusta tai värjäystä. Sekoitetaan 120ml haaleaa vettä ja 1 pussillinen tuotetta, jolloin siitä muodostuu geelimäinen tahna. Levitetään pestyihin hiuksiin käsin hieroen. Annetaan vaikuttaa lämmössä 15 minuuttia. Huuhdellaan ja pestään n. 3 kertaa syväpuhdistavalla shampoolla.

Huomioitavaa:
Vain ammattikäyttöön. Voi aiheuttaa herkillä ihmisillä kihelmöintiä päänahassa ja tekijällä käsissä. Suojahanskat pakolliset!

- Jutta

Kommentit

Suositut tekstit