Pidennyskoulutus

Meillä koululla kävi Kinnunen Oy:lta Pauliina pitämässä pidennyskoulutusta. Vaikka koulutus olikin aika pintaraapaisu eri tekniikoista, niin opin kyllä paljon ja mielenkiinto heräsi syvemmin. Kinnuselta saa Simply Hair -merkkiset hiustenpidennykset, jotka ovat täysin aitoa ihmisen hiusta.

Aluksi vähän perustietoa pidennyksistä. Rakennepaikkaavat tuotteet ovat huonoksi pidennyksille, samoin öljyt, koska ne liottavat liimat/teipit irti. Aidot pidennykset tulevat Intiasta ja Kiinasta.

Kävimme läpi sinetti-, teippi-, ja magopidennykset ja niiden kiinnitys- ja poistotavat.

1. Sinetit
Sinettipidennykset kiinnitetään sulattamalla liima oman hiuksen pieneen osioon, n. 1,5cm tyvestä.


Poisto tapahtuu poistosuihkeella ja pihdeillä, joilla puristellaan liima murskaksi, jolloin se lähtee irti.












2. Teipit
Teippipidennykset laitetaan niin, että otetaan kaksi osiota teippejä, ja laitetaan niihin kaksipuoleiset teipit kiinni. Otetaan osio hiuksista ja asetetaan ensimmäinen teippiosio n. 1,5cm päästä tyvestä osion alapuolelle. Painetaan se kiinni hiuksiin pitämällä vetosuuntaa alaspäin. Otetaan toinen osio ja asetetaan se aiemman teippiosion päälle vastakkain.

Teippipidennykset poistetaan poistosuihkeella, jonka jälkeen liimapinta heikkenee ja lähtee irti.











3. Magot
Magopidennykset ovat uusin läpimurron tehnyt pidennysmuoto. Siinä ei käytetä liimoja eikä kemikaaleja, vaan niissä on pyritty luonnonmukaisuuteen ja ajateltu helposti herkistyviä ihmisiä. Kiinnitys tapahtuu naruilla, jotka vedetään niin, että hiuksen tyveen tulee solmu, joka ei aukea muuten kuin leikkaamalla poikki. Tästä mulla ei ole kuvia, koska keskittyminen vei kaiken huomion :D


- Jutta





Kommentit

Suositut tekstit