Back to the Roots by KC Professional

Tässä postauksessa kerron KC Professionalin Back to the Roots -tuotesarjasta. Käytimme näitä tuotteita eilen koulussa ja täytyy sanoa, että ne tekivät hyvän vaikutuksen!


Back to the Roots

Back to the Roots kehitettiin ja valmistettiin unisex-tuotesarjaksi Suomessa. Se hyödyntää nykyteknologiaa sekä luonnosta saatavia rohtoja, yrttejä sekä aromaterapeuttisia tuoksuja. Se on luotu tasapainottamaan, hoitamaan sekä ylläpitämään hiuspohjan hyvinvointia.

Kuten jokaisen ihmisen hyvinvointi alkaa sisältäpäin, niin myös hiusten. Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja hiusten juurista. On tärkeää muistaa hoitaa hiuspohjaa säännöllisesti puhdistamalla, kuorimalla ja kosteuttamalla sitä - kuten myös kasvoja ja vartaloakin. Back to the Roots -tuotesarja on kehitetty tekemään nimenomaan edellämainittuja asioita, mutta myös hemmottelemaan ja virkistämään. Se edustaa hyvinvoivien ja terveiden hiusten kasvua.

Back to the Roots -tuotteet

Kuvahaun tulos haulle back to the roots balancing shampoo
Back to the Roots Balancing Shampoo on hiuspohjaa rauhoittava shampoo. Se sisältää herneproteiinia ja luonnon betaiinia, jotka kosteuttaa tehokkaasti hiuspohjaa. Sillä on tasapainottava ja kutinaa hillitsevä vaikutus, ja se sopiikiin erityisesti herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittava laventelin tuoksu saa aikaan rentoutuneen tunteen.



Kuvahaun tulos haulle back to the roots clarifying shampoo
Back to the Roots Clarifying Shampoo on tehokkaasti puhdistava ja hiuspohjan toimintaa tasapainottava shampoo. Se sisältää mentolia, joka virkistää ja viilentää hiuspohjaa. Sillä on hilseen muodostumista ja hiuspohjan ärsytystä vähentävä vaikutus. Erityisen hyvä rasvoittuville hiuksille. Tuotteessa on ihanan raikas rosmariinin tuoksu.


Kuvahaun tulos haulle back to the roots exfoliating shampoo
Back to the Roots Exfoliating shampoo on hellävaraisest pesevä shampoo. Sen luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat hiuspohjaa kevyesti. Sillä on hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava ja hilseilyä vähentävä vaikutus. Tämä shampoo on virkistävä myös tuoksunsa puolesta, se tuoksuu nimittäin bergamotille.

Kuvahaun tulos haulle back to the roots conditioner
Back to the Roots Stimulating Conditioner on luotu ylläpitämään hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia sekä kosteuttamaan niitä. Sen sisältämä mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa tuoden siihen samalla raikkaan tuoksun. Sillä on sähköisyyttä poistava ja hiusten kammattavuutta helpottava vaikutus. Hoitoainetta voi käyttää kahdella tapaa; pikahoitoaineena, jolloin se levitetään pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin ja huuhdellaan, tai tehohoitona, jolloin sitä levitetään reilusti pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20-30min, jonka jälkeen huuhdellaan.


Kuvahaun tulos haulle back to the roots revitalizing hair tonic
Back to the Roots Revitalizing Hair Tonic on teepuuöljyä sisältävä hiusvesi. Aloe Vera, mentoli ja glyseriini kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää hiuspohjaa. Tuoksu on teepuuöljystä tuleva. Käytetään tarvittaessa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Kuvahaun tulos haulle back to the roots nourishing
Back to the Roots Nourishing Scalp Cream on hiuspohjaan ja hiuksiin jätettävä hoitovoide. Glyseriini, luonnon betaiini sekä hoitavat ja kosteuttavat öljyt tasapainottaa sekä kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Laventelintuoksuinen. Käytetään hieromalla pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan eikä huuhdella.


Saimme siis testata tuotteita toisillemme. Luokkalaiselleni Emmalle valitsin Back to the Rootsin tasapainottavan shampoon. Emmalla ei ollut ongelmia hiuspohjassa tai hiuksissa, joten se tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Hoitoainevaihtoehtoja ei ollutkaan sitten kuin yksi, joten laitoimme sen. Hoitoaineen vaikutusaikana teimme rentouttavan hiuspohjan hieronnan, jotta hoitoaine imeytyy kunnolla ja asiakas saa rentoutusta. 

Tämän linkin takaa löytyy hieronta, jonka teimme: https://www.youtube.com/watch?v=oJCTDc6EID0&feature=youtu.be

Ennen

Jälkeen 
Jälkeen

Hiukset olivat ihanan pehmeät ja kiiltävät hoidon jälkeen. Tuotteet siis selvästikkin toimii!


- Jutta

Kommentit

Suositut tekstit