Syksyn 2017 trendit

Syksyn hiustrendit:

Otsahiukset ja permanentit näkyvät syksyn 2017 hiustrendeissä. Otsahiuksissa varsinkin pitkä otsatukka sekä lyhyt, revitty otsatukka. Leikkauksissa nähdään erilaisia kontrasteja ja rakenteita. Hiuksissa leikitelläänkin napakalla otsatukalla mutta rikkonaisella muulla leikkauksella. Pitkä polkka eli Long Bob pysyttelee edelleen pinnalla leikkauksissa. Pitkässä polkassa suositaan erityisesti kerrostettua leikkausta tänä syksynä.

Lyhyissä hiuksissa pinnalle nousee koneleikkaukset sekä kulholeikkaukset. Taka- ja sivusiili pysyy edelleen muodissa. Kulholeikkaus tarkoittaa sitä, että kasvoille tulee vähän hiuksia mutta niska on lyhyt. Ne näyttävät tuuheilta ja naisellisilta.

 Väreissä pastellivärit, kupari ja ruusukulta ovat in.



Lähteet:

https://anna.fi/lifestyle/kauneus/syksyn-hiustrendit-1970-lukua-henkivat-otsatukat-ja-permanentit-tekevat-paluun/


Pinterest

Syksyn vaatetrendit:

Syksyn vaatetrendeihin kuuluu paksut toppatakit, leveä- ja trumpettilahkeiset housut, lampaannahkatakit, erilaiset päähineet, nahkatrenssit, kimallesaappaat, valkoiset kengät, takkimaiset viitat, kaaputakit, hame- ja housupuvut, verkkosukat ja -sukkahousut, suuret huivit, erilaiset printit kuten kukka- ja leopardiprintti, liituraitaiset vaatteet, pilkulliset vaatteet, ruudut, logovaatteet, maskuliiniset vaatteet, prinsessamaiset vaatteet, kasarityyli, venäläistyyliset vaatteet, läpinäkyvät vaatteet, samettivaatteet, paljetit, hapsut ja vaikka sun mitä enemmän ja vähemmän erikoista. 




Lähteet:

http://so-up.fi/sinimustonen/trend-report-syksy-talvi-2017-2018-naisten-muoti

http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/muoti/huippustylisti_vinkkaa_nailla_vaatteilla_olet_tana_syksyna_supertrendikas

Pinterest


Syksyn meikkitrendit:

Syksyn 2017 meikkitrendeihin kuuluu smokey eye, joka on ollut lähes vuodesta toiseen muodissa, näyttävät silmienrajaukset sekä alhaalla että ylhäällä, näyttävät alaripset, värit, erityisesti sinisen eri sävyt, tummat huulet ja nudemeikit.



Lähteet:

http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/kauneus/alarajaus-vuoden-2017-tarkeimpia-meikkitrendeja-turkoosilla-otat-sen-haltuun

http://www.misaij.fi/syksyn-2017-meikkitrendit/

Pinterest


- Jutta






Kommentit

Suositut tekstit