Ripsien ja kulmien kestovärjäys & ohjeet siihen

1. Laita paikka valmiiksi. Etsi tarvittavat välineet ja laita ne käyttövalmiiksi lähelle sinua. Sekoita värit joko tässä vaiheessa tai juuri ennen värjäyksen aloittamista.



2. Pyyhi silmät ja kulmakarvat meikinpoistoaineella meikkijäämien yms poistamiseksi. Laita silmänaluslappuihin vaseliinia/suojavoidetta ja aseta ne niin, että lappu jää sekä ala- että yläripsien alapuolelle. Tarvittaessa voit laittaa vaseliinia tai suojavoidetta myös ripsityveen estääksesi värin tarttumisen ihoon.



3. Levitä väri ripsiin puutikulla niin, että ripset peittyvät värillä. Laita väriä tarkasti tyveen asti, mutta niin, ettei väriä mene silmiin. Pyyhi sen jälkeen mahdollinen ylimääräinen väri luomilta pois. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia.



4. Laita suojavoide/vaseliini kulmakarvojen ympärille ihon suojaamiseksi. Levitä väri siveltimellä karvojen suuntaisesti. Lopuksi käy reunat läpi pumpulipuikolla tarkan lopputuloksen saamiseksi.




5. Pyyhi värit kulmakarvoista 5-10 minuutin vaikutusajan jälkeen ensin kuivalla ja sitten kostealla vanulapulla. Pyyhi niin kauan, ettei väriä enää tarttu vanulappuihin. Siirry sitten ripsiin. Ota ensin enimmät värit pois puutikulla, ja sen jälkeen poista suojalaput silmien alta. Tämän jälkeen käy silmät läpi kostealla vanulapulla ja käytä tarvittaessa valutustekniikkaa kaikkien värien pois saamiseksi. Pyydä asiakasta avaamaan silmät ja tarkista, ettei väriä ole jäänyt alaripsien alle. Jos on, pyyhi kostealla vanupuikolla. Valmista!




6. Lopputulos on onnistunut, kun kulmakarvat on symmetriset ja kaikki värit on saatu pois kulmista sekä ripsistä ja niiden ympäriltä.



- Jutta

Kommentit

Suositut tekstit