KCprofessionalin syksyn trendinäytös

Kävimme katsomassa KCprofessionalin Touch of Vintage -syksyn trendinäytöstä Aaltosalissa tiistaina 12.9. Tässä postauksessa kerron vähän siitä :)


Kokoelman nimi oli tosiaan Touch of Vintage. Siitä välittyi suurimmaksi osaksi pehmeitä sävyjä ja kiharaa, ja kuten nimikin kertoo, vintagea. Hiusmuodissa on selvästi menty taaksepäin ajassa varsinkin leikkausten suhteen. Minun mielestäni pituuksissa korostui eniten joko todella pitkät hiukset tai sitten todella lyhyet hiukset. Lyhyissä hiuksissa korostettiin erityisen paljon selkeyttä muodoissa ja väreissä. Puolipitkissä hiuksissa ehjärakenteisia leikkauksia kolmiuloitteisilla väreillä ja pitkissä hiuksissa pitkät otsahiukset, rakenne kerrostamalla ja väreinä hienovaraisia värieroja. Paljon 70-luvun sävyjä, kuten huurteista kuparia ja kultaa sekä pronssia. Myös pastellisävyt näkyivät vahvasti.

KCprofessionalilta on tulossa uusia tuotteita. KCblonde on blondaukseen tarkoitettu uutuustuote, jossa KC Shield -teknologia suojaa hiusta käsittelyn aikana. Se mahdollistaa hiusten vaalennuksen vahingoittamatta dramaattisesti hiusten kuntoa.



Toinen uutuustuote on Luxima Base. Se tarjoaa luonnollista peittokykyä ja sävyä Luxima -värjäyksiin. Se peittää tehokkaasti harmaata ja nopeuttaa työskentelyä Luximaa käytettäessä.




 Alla vielä kuvia tämän syksyn trendeistä ja kuvia näytöksestä.






Näytös oli todella kivaa seurattavaa, mutta tässä vaiheessa opintoja ei väreistä juurikaan vielä ymmärrä. Leikkauksia oli siis mukavampi seurata kun niistä jotain jo ymmärsikin!


- Jutta









Kommentit

Suositut tekstit