Olaplex-tehtävä



1. Mikä on olaplex?
Olaplex on kahden materiaalitekniikan ja kemian tohtorin, Eric Pressylin ja Craig Hawkerin patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu, jota käytetään kemiallisten käsittelyiden kuten vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä, ja se korjaa, vahvistaa sekä suojaa hiuksia. Olaplexin avulla voidaan vaalentaa hiusta vielä vaaleammaksi ja värjätä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioittuneista hiuksista.


2. Miten se toimii? 
Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja yhdistää rikkoutuneita rikkisiltoja. Olaplex vahvistaa hiuksia, estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyiden aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Olaplex on suosittu tuote tuhansien hiusammattilaisten keskuudessa ympäri maailmaa.


3. Kuinka sitä käytetään?
Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Blond Multipier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin seassa käytettävä. Värjäyksen, vaalennuksen tai permanentin huuhtelun jälkeen hiuksiin laitetaan Olaplex Bond Perfector No.2. Kotihoitona voidaan ylläpitää hiusten hyvinvointia Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa väri-, vaalennus-, tai permanenttituotteen kanssa. Olaplex-hoito voidaan toteuttaa myös tehohoitona yksittäin. Se toimii kaikenlaisissa hiuksissa.


4. Käyttötavat ja sekoitussuhteet
Olaplexin sekoitussuhteet ja tarkemmat käyttötavat löytyvät kätevästi alla olevan linkin takaa taulukkomuodossa.


Tehtävä toteutettiin pareittan, joten osa tekstistä on minun kirjoittamaa ja osa luokkalaiseni Essin.

Lähteet: https://www.olaplex.fi/https://www.facebook.com/groups/OlaplexSuomiPRO/files/

- Jutta

Kommentit

Suositut tekstit